Početak nove sezone 2019/20.

>>> Posted - 02/09/2019

Nova sezona 2019/20 počinje 02.09.2019. godine održavanjem Kampa perspektivnih sportista 2019. na Košutnjaku. Od 02.-28.09.2019. Na kampu će učestvovati perspektivni sportisti SSVS koji će obaviti osnovne i specifične priprmeme za novu sezonu.

Pripreme će voditi glavni treneri Vukan Vuletić, Marija Ivezić i Siniša Žugić a njima će pomagati 4. trenera asistenta, a tokom priprema radiće se po planiranom programu koji je osmišljen da talentovane sportiste i reprezentativce uvede u novu sezonu i pripemi za nastupajuće takmičarske periode.

Podizanje nivoa opšte i specifične pripremljenosti sportista obaviće se na stadionu, u gimnastičkoj sali i u sali sa specifičnom opremom za skokove u vodu i omogućiće spotistima napredak i pripremu za nove skokove, poboljšanje programa i izvedbu skokova čime se očekuje i postavljanje osnove za dobre rezultate u nastupajućoj sezoni.

Tokom kampa obaviće se i zdravstvena i druga sportska testiranja i pregledi kao i predavanja kojima će se unaprediti rad i omogućiti bolji rezultati i planiranje naredne sezone.

Kamp je finansiran od strane Ministarstva sporta i Omladine R.Srbije i sprovodi se u prostoru Republičkog zavoda za sport R.Srbije čime su obezbeđeni maksimalni uslovi za rad i trening sportista.